Promo

Specijalna projekcija domaćeg filma ,,INDIGO KRISTAL“ – Cineplexx (VIDEO)

Specijalna projekcija u petak, 10. marta od 20 časova

Specijalna projekcija novog domaćeg filma ,,Indigo Kristal” zakazana je za petak 10. mart od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Gostima bioskopa predstaviće se i deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcije.


Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije…

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a glavne uloge poverene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković i Denisu Muriću.

U ostalim ulogama gledaćemo i Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popov i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

 

Ne propustite premijeru filma u Cineplexx Niš 10. marta i priliku da pozdravite deo autorske i glumačke
ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com