KulturaZabava

Specijalna fan projekcija “GOSPODAR PRSTENOVA: DVE KULE” u bioskopu Cine Grand Delta Planet

RETRO FILMSKO VEČE UZ DUPLOG OSKAROVCA 16. SEPTEMBRA U 20H

Povodom tačno 20 godina od prvog prikazivanja i izlaska na veliko platno, sada već čuvenog avanturističkog filma GOSPODAR PRSTENOVA: DVE KULE reditelja Pitera Džeksona ( Peter Jackson), a po romanu DŽ.R.R. Tolkina “DVE KULE”, u bioskopu Cine Grand Delta Planet će 16. septembra biti održana specijalna, fan projekcija svetski poznatog klasika.

U drugom delu čuvene sage, podsetimo, dok su Frodo i Sem bliže Mordoru uz pomoć prevrtljivog Goluma, podeljeno druženje se protivi Sauronovom novom savezniku Sarumanu i njegovim hordama Izengarda. Glumačka ekipa koja krasi čak duplog Oskarovca je u sastavu Elijah Wood kao slavni Frodo; Ian McKellen kao nezaboravni Gandalf; Viggo Mortensen kao Aragorn, kao i mnogi drugi.

Fanovi filma, kojih u našoj zemlji ima u velikom broju, imaće prilike da se po ko zna koji put podsete skoro tročasovnog drugog dela, jedne od najgledanijih avanturističkih filmskih saga ikada.

ULAZNICE U PRODAJI NA BLAGAJNI BIOSKOPA CINE GRAND DELTA PLANET

CINE GRAND DELTA PLANET  – Repertoar

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Mogli su komotno da repriziraju celu trilogiju, veca bi poseta bila nego za nove filmove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com