Društvo

Specijalizovana obuka u oblasti zlostavljanja na radu

U organizaciji Službenog glasnika 14. i 15. oktobra biće održana specijalizovana obuka u oblasti zlostaljvanje na radu, saopštili su organizatori.

Biće održano ukupno 13 časova nastave i ona će polaznicima omogućiti da steknu u godišnjem fondu veći broj sati od onih koji su neophodni za obnavljanje dozvole.

“Obuka je sertifikovana u Ministarstvu pravde Republike Srbije kao dodatna specijalizacija za medijatore koji su završili osnovnu obuku za posrednike. Učesnici koji nisu medijatori ne dobijaju sertifikat o završenoj obuci, već sertifikat o prisustvu na obuci”, navode.

Predavači na obuci su Vera Despotović, porodični psihoterapeut i specijalista medijacije, Tamara Džamonja Ignjatović, klinički psiholog, redovni profesor i specijalista medicinske psihologije i Vladan Jovanović, diplomirani pravnik, specijalista medijacije.

Na seminaru će biti identifikovan problem nedovoljno brzog i adekvatnog rešavanja problema zaposlenih koji trpe mobing, nedovoljne zaštite žrtve mobinga a pre svega odugovlačenje sudskih sporova.

” Veoma je često postojanje nesolidarnosti pa čak i nerazumevanja kolega za probleme žrtava mobinga. Jedan od najvećih problema je i strah zaposlenih da u sudskim sporovima svedoče u korist svojih kolega koje su žetve mobinga”, isgtiču organizatori.

Sve informacije, ukoliko ste zainteresovani za ovu obuku možete dobiti na mejl: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com