Hronika

UZNEMIRUJUĆE – Spasioci izvukli telo iz Nišave (FOTO+VIDEO)

Nakon dva sata, spasioci su uspeli da izvuku telo iz Nišave. Identitet utopljenika još uvek je nepoznat, ali prema rečima očevidaca radi se o muškoj osobi koja je na sebi imala crvene patike. Nije poznato ni kako se desio nesrećni slučaj.

Kako je rečeno Niškim Vesima u policiji, da telo pluta rekom policiji je prijavljeno oko 12 časova. Drama oko izvlačenja tela koje se nalazilo u Nišavi kod TC Roda trajala je oko 2 sata.

“Policajci su odneli jednu jaknu koja je bila na stepenicama keja, tu je ostavljena, veruje se da je njegova. To i inicira pretpostavku da je u pitanju samoubistvo, ali za sada je nejasno kako je ova osoba mogla da se udavi u tom delu Nišave koja je visoka jedva nešto iznad kolena. Možda je bio pod dejstvom nečega pa je upao u vodu, istraga će pokazati da li je imao neke eventualne povrede i slično”.

 

“Dobili smo informaciju da se u reci nalazi beživotno telo. Na terenu su trenutno ekipe koje pokušavaju da telo izvuku iz reke”, rečeno je u policiji.

Identitet nastradale osobe za sada nije poznat, a više detalja biće saopšteno nakon istrage. O slučaju je obavešteno Više tužilaštvo u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com