Izbori 2020Politika

SP Dveri – Protiv niškog političkog kartela

Srpski pokret Dveri oglasio se saopštenjem u kome ističe da “Na antiustavne, nedemokratske i zdravstveno nebezbedne izbore 21. juna u Nišu izlazi samo režim sa svojim najbližim saradnicima, brižljivo raspoređenim u 16 tzv. „izbornih lista“, spremnih da još jednom ponižavaju i pljačkaju naš Niš”.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

SP Dveri su protiv ovog niškog političkog kartela, koji decenijama vrši sistematsko strukturno nasilje nad građanima Niša i svima u celini poručujemo-mnogo brže nego što se nadate moraćete da se suočite sa odgovornošću zbog kriminalnih radnji i ponižavanja građana Niša.

Skupa boost-ovanja, cinični skupi bilbordi na ekskluzivnim niškim lokacijama koje galantno ustupa SNS svojim najbližim saradnicima Miodragu Stankoviću, Draganu Ćirkoviću i Branislavu Jovanoviću, svedoče o onome što svi u Nišu znaju-opstrukciju istinske opozicione politike sada ova kvaziopoziciona menažerija sada konvertuje u otvorenu podršku režimu.

Ova koalicija koja reprezentuje samo vodovod, a ponajviše kanalizaciju, konačno odlazi u političku istoriju.
SP Dveri bojktuju ove lažne izbore i svom snagom nastavljaju borbu za naš grad.

Svim političkim „subjektima“ koji izlaze na ove izbore, a posebno onima koji su konsekventno opstruirali proteste, bojkot i svaki istinski pokušaj borbe protiv režima, a koji su sada skoncentrisani u koaliciji „Niš-moj grad“, PSG, Novoj stranci i sličnim, poručejemo jasno i glasno,da su otvorenom legitimacijom režima stupili na put bez povratka u pravi opozicioni politički život i borbu za demokratiju u Srbiji.

Mi se tome radujemo. Vreme je da se odvoji žito od kukolja, konačno. I dobro je za sve nas da su maske pale. I dosta je bilo. Vi i treba da budete u vašem pirodnom okruženju-sns kartela.Za šaku dolara.Uživajte u vašoj poslednjoj prevari.

Niškim medijima otvoreno prorežimskim, a posebno onim koji vole da se nazivaju „nezavisnim“, poručujemo: prestanite da servisirate kartel i postanite servis građana Niša. Gledamo kako sramotite novinarsku profesiju ignorišući istinsku opozicionu borbu protiv ovog zla u kome saučestvujete. Budite spremni da delite sudbinu kartela.

SP Dveri nastavlja borbu za izgradnju istinske alternative režimu i kvaziopozicionim grupuskalama. Nema predaje pred kartelom.
Maratonci trče počasni krug. Nije smešno.
Ali neka znaju-građani Niša znaju sve.
Never more.
Živeo slobodni Niš!
Protiv političkog kartela!
Bojkot do pobede!.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com