Promo

South Dance festival: Sinonim za dobru zabavu – Četiri DJ i odličan provod

“South Dance festival” – novi sinonim za dobar provod u gradu.

U subotu 28. januara u niškoj Hali “Čair” od 22 sata kreće nova era kvalitetnih muzičkih događaja – prvom žurkom, koja predstavlja zimsko izdanje South Dance festivala. Ovaj festival jeste  zagrevanje za ono što sve nas čeka na leto.

“U subotu Vas očekuje  2 + 2 ekipa = dve DJ devojke kao headlineri, podržane sa dva muška DJ virtuoza a dobar provod je zagarantovan”, ističu organizatori.

Prva zvezda ženskog dela ekipe dolazi iz Kolumbije, DJ Eli Rojas – rezident DJ klubova Blue Marlin i Pasha na Ibizi, svetskoj prestonici elektronske muzike i nezaboravnog provoda. Njen nastup je iskustvo koje morate doživeti.

Još jedna zvezda dolazi iz susedne Severne Makedonije, DJ Marga Sol – koja u svom portfoliju ima veliki broj nastupa u poznatim klubovima širom sveta – Cafe Del Mar, Villa Mercedes, Tantra i oficijelni je DJ mnogih poznatih radio stanica i klubova od Italije i Grčke, do Meksika i Dominikane.

Muški deo ekipe su poznati DJ majstori, od kojih je prvi DJ Zarez – rezident kluba Julijan Djupon, sa bogatim iskustvom nastupa u svetskim klubovima, od kojih izdvajamo Grand Park na Maldivima, kao i na festivalima Exit, Naissus Fest i Nisomnia.

Drugi deo muške ekipe čini DJ,  Nick Sailor – rezident kluba The Hub u Nišu, poznato ime niške clubbing scene, čiji rad karakteriše melodičan house zvuk sa vokalima koji su nezaobilazni deo svih njegovih nastupa. Delio je mix pult sa velikim imenima, među kojima su Andrew Meller, Coeus, Dee i Oysha.

Karte za “South Dance festival” možete da nabavite na www.gigstix.com i njihovim prodajnim mestima, kao i u lokalima The Hub i Julijan Djupon po ceni od 1.000 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com