Društvo

Sotirovski: Nastavlja se izgradnja Somborskog bulevara

Prema rečima gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski za manje od 20 dana otvoriće se dva nova velika gradilišta u Nišu, počeće rekonstrukcija Ulice Vojvode Putnika i izgradnja Somborskog bulevara iz pravca Pantelejske crkve. Sotirovski je dodala da je Grad Niš finansijski dobro započeo ovu godinu, tako da se može razmišljati o novim ulaganjima.

„Za nekih desetak do petnaest dana zbog dobre finansijske situacije otvorićemo dva velika gradilišta u gradu, jedno gradilište će biti u Ulici Vojvode Putnika. U pitanju je rekonstrukcija ove ulice, s tim što se tu očekuje da nam pomogne i JKP „Naisus“ oko rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreže. Drugo gradilište na koje se već dugo čeka je nastavak izgradnje Somborskog bulevara. Nemamo razloga da čekamo sa otvaranjem ovih gradilišta na pomoć države, jer finansijski dobro stojimo, odlučili smo da krenemo sa izgradnjom ovog bulevara i to iz pravca Pantelejske crkve“, kazala je Sotirovski.

Gradi se i na drugom kraju Niša kod Niške Banje gde su protekle nedelje započeti radovi prve faze izgradnje Akva parka. Izgradnja Akva parka finanisira se iz budžeta Grada Niša, a ceo projekat biće završen za tri godine.

Nastavlja se i sa rekonstrukcijom i izgradnjom saobraćajne infrastrukture u svom gradskim opštinama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sotirovski *S tim sto se tu ocekuje da nam pomogne i JKP*Naisus* oko rekonstrukcije vodovodne i kanalizacione mreze* zavrsen citat. *Ocekujemo*? Ko je ovde lud a ko zbunjen?

  2. Kad će biti gotova biciklistička i pešačkastaza od broja 6 do Niške banje? Pa kao da gradite nuklearnu elektranu. Ne znam ko može da vam veruje kad ste slagali za sve do sad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com