Društvo

SOTIROVSKI: Verujem da će radovi na Trgu kralja Milana biti završeni do 1. avgusta

Novi rok za završetak rekonstrukcije Trga kralja Milana je 1. avgust. Rekonstrukcija je počela krajem 2019. godine, a od tada, firma koja je angažovana nekoliko puta je probijala rokove.

 

“Prvi avgust se približava i ja zaista verujem sada da će firma koja izvodi radove na trgu i na mostu završiti radove do prvog avgusta, tako da se te neke finese možda očekuju dan-dva posle toga, ali nadam se zaista da ćemo Nišville i Filmske susrete i Dane turizma i Festival vina i sve ono što nas očekuje ovog leta, da ćemo dočekati goste na novom trgu i na novom mostu”, rekla je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Ne treba da budeš nikakav stručnjak da bi uočio da je trg urađen nakaradno i fušerajski. Neravnine, loši spojevi između celina koje su mnogo uočljive golim okom, nema završnih finesa i radova oko česme, oko fontane, oko klupa…. bruka i sramota. Jel ta gradonačelnica nekad prolazi pešice tim trgom ili je helikopterom spuštaju u kancelariju pa ovo ne vidi?

  2. …ha, ha, ha…ova je lepa al je zato glupa, ne, radovi sigurno neće bit završeni 1.avgusta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com