Virus KoronaZdravlje

Sotirovski: Vanredna situacija u Nišu produžena dok se ne poboljša epidemiološka situacija

Vanredna situacija je u Nišu produžena i nije ograničena u ovom trenutku, sve dok se okolnosti u samom gradu ne promene i epidemiološka situacija ne poboljša, izjavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Ona je apelovala na sugrađane da poštuju mere i da ne razmišljaju o kolektivnoj proslavi Nove godine, bez obzira na to što su pojedini ugostiteljski objekti počeli da prodaju aranžmane.

“Što se tiče hotela njima je dozovljeno za njihove goste u sklopu aranžmana, ali ugostiteljskim objektima ne”, izjavila je Sotirovski.

Gradonačelnica je kazala da je sednica Republičkog kriznog štaba zakazana za sutra u 8 sati i dodala da će verovatno doneti neke nove odluke i podsetila da, pored Nove godine, dolazi period slava.

“Ako uspemo da se sačuvamo i da sačuvamo stanovništvo za ovih mesec, dva dok ne stigne vakcina, onda možemo da kažemo da izlazimo iz ovog velikog problema, koji vidite da ne zaobilazi čitavu zemlju, pa ni zemlje u regionu”, istakla je Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com