Društvo

Sotirovski: Uskoro besplatan prevoz i za penzionere starije od 65 godina

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je danas da će grad nastojati da u naredna dva meseca obezbedi besplatan prevoz za sve penzionere starije od 65 godina, odnosno da granica za besplatan prevoz bude snižena sa sadašnjih 70 na 65 godina.

Sotirovski je prilikom obilaska kuglane u Sportskom centru „Čair“ rekla da se grad zalaže i za to da u svih pet gradskih opština postoji prostor gde će da se penzioneri druže, a da to nisu samo sportski tereni.

Ona je kazala da veruje da će za koji mesec biti takvih prostora u svim gradskim opštinama.

Podsetimo, novembra prošle godine Sotorovski je kazala da postoji mogućnost da, sa finansijskim “ojačavanjem” grada, u prvoj polovini naredne godine pravo na besplatan prevoz dobiju svi penzioneri stariji od 65 godina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

9 Komentara

  1. Превоз може бити субвенциони а никако бесплатан зато што се финансира из буџета Града !

  2. U redu od sutra netreba niko da plaća prevoz. Mi plaćamo porez da bih neradnici uživali. Sramota neko ima penziju 80000 i da neplaća kartu. Stvarno sramota.

  3. Da li samo penzioneri postoje u ovom gradu i drzavi….sta je sa trudnicama i porodiljama??Muka mi je od povecanja penzija i penzionera.Ja sam na trudnickom bolovanju 3 meseca dinar jedan nisam primila i ako sam u radnom odnosu jos resenje nisam dobila…Da li se neko za to brine???Posle radjajte…hocemo ali od ljubavi ne moze da se zivi…dokle vise …dokleeeeeee,kome da se obratim kome da se zalis….samo penzioneri to je najbitnije ….Uzas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com