Društvo

Sotirovski: Srećan nam Dan primirja u Prvom svetskom ratu

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski čestitala je sugrađanima Dan primirja u Prvom svetskom ratu.

“Poštovani građani,
Srećan nam Dan primirja u Prvom svetskom ratu. Sa ponosom na grudima nosimo Natalijinu ramondu koja je večni simbol pobede i herojstva srpske vojske, kao i vaskrsa srpske države. Bitke u kojima smo pobeđivali tokom Velikog rata, kada je neprijatelj mislio da smo na kolenima, izučavaju se na vojnim akademijama po svetu. U svemu tome svako mora znati da srpskom narodu nisu poznate reči poraz, predaja, ropstvo.

U uslovima globalne nestabilnosti Srbija i naš predsednik Aleksandar Vučić čine sve za očuvanje mira, neutralnosti, nezavisnosti naše države i očuvanje njenog teritorijalnog integriteta i suvereniteta.

Mir je garant napretka i daljeg jačanja razvoja Srbije, ali ne samo Srbije, već i čitavog regiona i svih ljudi koji žive u okruženju. Podržimo politiku mira, stabilnosti, ekonomskog razvoja. Negujmo kulturu sećanja kako nam se istorija ne bi ponavljala.  Živela Srbija!”, prenosimo čestitku u celosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com