Virus Korona

Sotirovski: Privremeno zatvorena kovid bolnica u “Čairu”

Privremena kovid bolnica u “Čairu” stavljena je u stanje mirovanja jer trenutno nema pacijenata, izjavila je danas gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

 

 

Foto: B. Lj.

“Pacijenata tamo nema, što ne znači da ih neće biti ukoliko se ne budemo pridržavali svih propisanih mera”, rekla je Sotirovski na konferenciji za medije nakon sednice Gradskog veća.

Ona je apelovala na gradjane Niša da Novu godinu po julijanskom kalendaru dočekaju u krugu porodice, kako bi i ovaj poslednji praznik u nizu proslavili uz poštovanje preporuka epidemiloga.

Sotirovski je takodje apelovala na Nišlije da se u što većem broju prijave za vakcinaciju protiv korona virusa, kako bi, kazala je, masovnom vakcinacijom narednih meseci ispratili koronu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Zasto nije Institut Niska banja izasao prvi iz kovid sistema? Razne beogradske ustanove su izasle i nastavljaju sa svojim primarnim aktivnostima,dok Niska banja,bez ikakavog razloga i dalje stoji u tom sistemu i prima upravo ljude iz Beograda.Zasto Institit ne nastavi sa svojim pacijentima da radi jer ce ga ovo kostati nesagledivih posledica,sto se tice sredstava za dalje bitisanje i zivot Instituta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com