Društvo

Sotirovski: Parkovi će dobiti čuvare (FOTO)

Najavljena rekonstrukcija jednog dela parka "Čair"

Gradonačelnica grada Dragana Sotirovski sa svojim saradnicima obišla je danas radove na rekonstrukciji parka na Sinđelićevom trgu, kod suda. Rok za završetak radova je mesec dana.

“To će biti jedan lep prostor, a rekonstrukciju parka kod suda na Sinđelićevom Trgu radile su mlade arhitekte iz kabineta za Urbanizam u Gradu. S obzirom da su im to prvi radovi posle završenog fakulteta , nadam se će sugrađani biti zadovoljni kada vide kako će to izgledati”, kazala je Sotirovski.

Gradonačelnica je najavila da i rekonstrukciju jednog dela u parku “Čair” koja bi trebalo da bude završena do kraja godine.

Sotirovski dodaje da je “Čair” obišla pre nekoliko dana, ali da ga nije zatekla u tako lepom izdanju.

“Ima puno toga da se radi, da se srede staze, zalivni sistemi, obnovi zelenilo, da se osvetljenje još bolje postavi. Ono što je najbitnije jeste da svaki park ima svoje obezbeđenje, odnosno čuvara.To će biti ljudi zaposleni u JKP “Mediana”, kako bismo sprečili ono što se sprečiti može kada su vandali u pitanju. Ako već uređujemo i sređujemo , da to bude trajno za najstarije, ali i najmlađe sugrađane”, završava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com