Politika

Sotirovski: Niški naprednjaci jednoglasno za Vučića

Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša i članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, objavila je večeras na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici da su niški naprednjaci jedinstveni u stavu da na predstojećoj Izbornoj skupštini Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić ponovo bude izabran za predsednika stranke.

“Njegovi dosadašnji rezultati kao predsednika Srbije i predsednika stranke dokaz su odgovornosti, istrajnosti i želje da se Srbija menja i da napreduje”, napisala je Sotirovski uz fotografije na kojima se vidi glasanje članova opštinskih odbora Srpske napredne sastanke za Aleksandra Vučića.

Istakla je da Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka jesu garant mira u regionu, Srbije kao ekonomski snažne zemlje u kojoj će svi imati pristojan život i sigurnu budućnost.

“Veliki je doprinos Aleksandra Vučića za razvoj Niša, za direktne strane investicije, otvaranje fabrika, novih radna mesta, smanjenje nezaposlenosti, rast standarda u gradu i okruženju. Građanima zahvaljujemo na poverenju koje su nam do sada ukazali i pozivamo ih da daju podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci u svakodnevnom i nesebičnom zalaganju za Srbiju kao prosperitetnu zemlju”, navela je Sotirovski.

Skupština Srpske napredne stranke biće održana 27. novembra. Prethodno je bila zakazana za 13. novembar, ali je odložena zbog nepovoljne epidemiloške situacije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Svi su Odbori bili sazvani “s brda, s dola”, održani bez kvoruma, samo da se dodvore centrali i sačuvaju lične privilegije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com