Društvo

Sotirovski nakon jučerašnje poplave: Utvrditi uzrok, predstoji procena štete

Posle gotovo 2 sata rada na terenu ekipe JKP Naisusa zaustavile su isticanje vode sa glavnog cevovoda na Bulevarskom keju, nakog jučerašnjeg pucanja cevi. Poplavljen je park, parking, gde je veliki broj automobila pretrpeo štetu, kao i podrumi obližnjih zgrada. Radnici vodovoda su uspeli da otklone kvar.

„Procene štete još uvek nemamo i ne znamo. Ekipe vodovoda su sinoć bile na terenu i ono što je najvažnije to je da ćemo videti šta je najpre uzrok havarije. Niš stan je sinoć takođe bio odmah na terenu. Sve zgrade kojim rukovodi „NišStan“ su očišćene i sređene, osim onih zgrada gde te poslove obavlja neko privatno lice, na zahtev skupštine stanara. Najveći broj prijava problema je bio za potopljene automobile. Tu ćemo videti kakva je i kolika materijalna šteta“, izjavila je gradonačelnica Niša.

Ona navodi da radnici „Medijane“ rade na čišćenju tog područja, a radnici vodovoda su otklonili kvar.

„Ekipe „Medijane“ su od jutros na terenu, očistili su teren koliko je to bilo moguće. Vodovod je otklonio kvar. Ono što je najbitnije je da je vrlo mali broj ulica ostao bez vode, s obzirom na to da se radi o glavnom cevovodu i da je istakanje vode bilo u kratkom vremenskom periodu dosta vode je isteklo. Zahvaljujući organizaciji na terenu, službe su brzo reagovale“, ističe ona.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

9 Komentara

  1. Nije tacno da je sve ocisceno Zivim u Branka Krsmanovica 5 prizemlje podrumi sve je u blatu oistili su delimicno samo ulicu pored zgrade.Nistan odrzava nasu zgradu ali niko nista nije preduzeo

  2. Koliko se tužbi sprema Sotirovska je svesna, preko 100 tužbi protiv grada i sns lopovske vlasti. I opet će sns nesposobna vlast da se izvuče , a gradjani će da plate.

  3. Kažnjavati bahate investitore. Ovo nije prvi puta da se ovako nešto dešava u Nišu.

  4. tu eu sponzorise te istoriske bande jos od davnina tu su svi na konopac i oni koi im kinu taj konopac su za njih target tek onako al to ne ide lako.interesantno je da ih obuce pa daju im pare za krizeve lako da to pokazu na te pokazna sakupljanja na ovaj obican narod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com