Društvo

Sotirovski najavila uskoro prvi prijem građana u ovoj godini

Postavili smo sebi visoke ciljeve za ovu godinu na osnovu rezultata koje smo postigli u prošloj. I ove godine želimo da saslušamo građane i njihove predloge i ideje koje se odnose na njihove probleme i potrebe, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja je pozvala građane da i dalje svoje predloge i sugestije upućuju ka nadležnim službama kako bi svi problemi bili sagledani i rešeni.

Poručila je građanima da nastave da dolaze u Gradsku kuću u vreme organizovanja prijema građana.

„Vrlo brzo ćemo organizovati još jedan, prvi u ovoj godini, prijem građana i pozivam ih da dođu, da predlažu šta je to što naš grad treba da ima i da predlažu na koji način da to ostvarimo, na koji način i gde da preusmerimo gradski novac, ali i da budu strpljivi. Sve će doći na red. Ovih dana sam obilazila sela u Niškoj Banji i u GO Palilula. Narednih dana obići ću sela u GO Crveni krst. Ljudi sa kojima razgovaram kažu šta im je potrebno i mi ćemo te njihove zahteve i ideje poštovati.

Godina jeste duga, zahteva jeste mnogo ali mislim da ćemo stići do svake kuće. Ko god pita čime ste nezadovoljni neka to kažu otvoreno da bi smo imali vremena da to na vreme promenimo“, ističe gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. 1, konjske zaprege po gradu Nišu niko ne kažnjava a policija i komunallna milicija redovno primaju platu, 2. nasilnička vožnja motora i kola po gradu Nišu a niko ih ne kažnjava, 3. zloupotreba gradskih službenih vozila u privatne svrhe u toku radnog vremena, 4. krkanje u kafanu gradskih i opštinskih neradnika, 5. računar, šta je to i čemu služi?, niko ne zna da radi na njemu od gradskih i opštinskih parazita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com