Društvo

Sotirovski najavila rekonstrukciju hotela „Centroturist“ u Čairu

Hotel „Centroturist“ koji je od Grada dat na upravljanje Sportskom centru „Čair“,  mogao bi da bude renoviran, kazala je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, prilkom obilaska renovirane kuglane u ovom sportskom centru.

Hotel i restoran “Centroturist”se nalazi u parku „Čair“, u sklopu hale, a krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih godina prošlog veka, bili su kultno mesto za večernje izlaske mladih.

„Razgovarali smo sa ljudima iz SP „Čair“ o hotelu koji Čair ima. Grad je hotel njima dao na upravljanje, sada ostaje da vidimo koliko je para potrebno za rekonstrukciju kako bi sportske ekipe koje dolaze u naš Grad konačno imale  gde da budu smeštene , a i da to bude reprezentativno za Niš“, kaže Sotirovski.

U vlasništvu je Grada od svog nastanka, a prema rečima gradonačelnice, trenutno nad njim upravlja Sportski centar “ Čair“, jer su zbog blizine hale, stadiona, bazena i drugih sportskih sadržaja tu najčešće boravili sportisti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com