Sport

Sotirovski: Na Loznom kalemu biće izgrađena četiri terena, sa prirodnom i veštačkom travom, tribinama i upravnom zgradom

Grad Niš ustupa zemljište na Loznom kalemu a FSS gradi sportski centar tzv. "Mini Pazova”

Potpredsednik FS Srbije gospodin Branislav Nedimović boravio je u radnoj poseti Fudbalskom savezu Regiona Istočne Srbije i tom prilikom obavio je niz izuzetno važnih sastanaka. Cilj posete bio je izgradnja sportskog centra, tzv “Mini Pazove”, koja će se graditi u Nišu, na lokaciji Lozni kamen.

O događaju novinari saznali sa društvenih mreža.

Na parceli veličine 6,7 hektara predvidjena je izgradnja po dva terena sa prirodnom i veštačkom travom, upravna zgrada sa svim pratećim sadržajima, tribina, reflektori itd, piše na ovoj društvenoj mreži.

Gospodin Nedimović najpre je posetio nove prostorije FSRIS gde je obavio razgovor sa čelnim ljudima ovog saveza i tom prilikom, između ostalog, sa zadovoljstvom konstatovao da se radi o najlepšim prostorijama koje ima bilo koji savez u Srbiji.

Potom je usledio sastanak rukovodstva FSRIS i g-dinom Nedimovićem sa gradonačelnicom gospođom Draganom Sotirovski i njenim najbližim saradnicima. Tom prilikom precizirani su mnogi detalji, a epilog svega je da će već s prvom danima proleća početi izgradnja ovog izuzetnog kompleksa.

“Tik uz Akva park koji se gradi, nalaziće se 4 terena, dva sa prirodnom i dva sa veštačkom travom, tribinama, upravnom zgradom i kompletnom pratećom infrastrukturom. Biće to centar za potrebe Fudbalskog saveza Srbije i Fudbalskog saveza Istočne Srbije koji će sa našim gradom biti partneri na projektu. Radovi na lokaciji počeće najkasnije do sredine godine”, napisala je gradonačelnica Niša na svom profilu na socijalnoj mreži Facebook.

Gospodin Nedimović je rekao da je za taj projekat FSS već opredelio sredstva, s druge strane gradonačelnica gospodja Sotirovski istakla je da Grad Niš ustupa zemljiste, tako da preostaje samo da se krene sa realizacijom s obzirom da je u proteklom periodu već izradjena sva potrebna projektna dokumentacija, piše na Facebook profilu ovog saveza.

Kompletna delegacija potom je obišla Lozni kamen i još jednom se uverila da je predvidjena lokacija zaista ispunjava sve potrebne uslove za izgradnju sportskog centra koji će koristiti FSS i FSRIS.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com