Virus Korona

Sotirovski: Masovna imunizacija u Nišu teče planirano, u ovom trenutku smo najbolji u Srbiji

Interesovanje Nišlija i dalje je ogromno za vakcinu, a ovih dana radi se revakcinacija zdravstvenih radnika u Domu zdravlja, izjavila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

Do sada je vakcinisan veliki broj građana Niša, uglavnom kineskom vakcinom, jer je, prema njenim rečima, to bila želja samih građana koji su to mogli da biraju.

“Ovih dana se revakcinišu zdravstveni radnici Fajzerovom vakcinom, a mi očekujemo i nove doze i kineske i ruske i američke vakcine i nadam se da će narednih dana stizati”, kazala je Sotirovski.

S obzirom na to da se sada isključivo vakcinišu ljudi kojima je zakazan termin, gradonačelnica je poručila da je punkt u VIP salonu “Čaira” privremeno stavljen u stanje mirovanja.

“Kako budu pristizale vakcine, tako ćemo i mi otvarati nove punktove, ali ono što je najvažnije i pohvaljeni smo od strane predsednika, da masovna imunizacija u Nišu teče zaista planirano i da smo u ovom trenutku najbolji u Srbiji”, istakla je Sotirovski.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ova naša Gradonačelnica demonstrira populizam najniže vrste. Rezultat je neopisiva antipatija prema svim nivoima vlasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com