Politika

Sotirovski, Marković i Miletić o budućoj saradnji Niša i Svrljiga

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski sastala se u Nišu sa predsednikom opštine Svrljig Miroslavom Markovićem i narodnim poslanikom Milijom Miletićem kako bi razgovarali o budućoj saradnji.

Naime, bilo je reči o saradnji u oblastima privrede, poljoprivrede, infrastrukture, kulture, sporta i turizma grada Niša i opštine Svrljig.

“Gradonačelnica Sotirovski je inicijativu za saradnju pokrenula još dok je bila na mestu načelnice Nišavskog upravnog okruga, a sada to realizujemo u delo”, rekao je narodni poslanik Milija Miletić.

On dodaje da se Niš mnogo brže razvija nego ranijih godina i da pored Niša i Svrljig ima veliku šansu da krene putem boljitka.

Niš kao centar jugoistoka Srbije povlačiće velike projekte u svim segmentima koji će poboljšati život svih građana. Ti isti projekti biće dostupni i malim opštinama kao što je naša i to je šansa za nas, rekao je Miletić.

Miletić je potvrdio da sa nastavkom zasedanja u Narodnoj Skupštini Republike Srbije nastavlja sa radom i zalaganjem za Svrljig, Niš i jugoistok Srbije i poručio da će se boriti da jugoistok Srbije u novoj Vladi dobije bar jednog ministra sa jugoistoka.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković istakao je da Svrljig vidi šansu u razvoju privrede i turizma, te da je blizina Niša i saradnja sa gradom veoma bitan segment u realizaciji mnogih planova.

Izvor: svrljig.info

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Sastali se moj do mojega. Kad mislite da ne miz gore onda vidite da i moze, a ovo je valjda dno dna jer ako ima i ovog gore Nislije moje drage najebaste ga, a tako vam i treba za bolje niste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com