Društvo

Sotirovski: Građani traže Oko sokolovo u svojim ulicama

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski izjavila je danas da je uvođenjem Oka sokolovog grad delimično smanjio gužve na ulicama.

Sotirovski je rekla da ima i građana koji traže da njihovim ulicama prolazi Oko sokolovo.

„Juče na prijemu u Gradskoj kući bila je grupa građana koji su tražili da Oko sokolovo prolazi ulicom Dimitrija Tucovića i glavnom ulicom u naselju 9. maj. Jednostavno ljudi žele red. Meni je mnogo drago da čujemo od komunalnih milicajaca da je sada, u odnosu na početak rada Oka sokolovog broj kazni 15 puta manji. To znači da smo se mi na nekin način uveli u red. Kada jednom osetimo po svom džepu, sledeći put znamo šta treba da radimo“, izjavila je Sotorivski u jutarnjem programu televizije Zona plus.

Ona je kazala da rukovodstvo grada razgovara o izgradnji podzemnih garaža kako bi se parking mesta povećao, ali veliki problem predstavljaju podzemne instalacije kojih ima na svim lokacijama u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. Један од начина подизања саобраћајне културе !
    Нека „,Око соколово“ прође и новореконструисаном улицом Војводе Путника док нису уништене плоче постављене на тротоарима . Наравно , потребно је јасно обележити паркинг места !

  2. Cuj!traze!Toliko ste uspesni,ekspeditivni,jeftini,efikasni pa jos je i potraznja za vama.Samo bolestan um moze da trazi a jos ludji i bezobrazniji da objavljulje jos ponosno i daje ovakve izjave.Jos i da veruje u njih.Dakle cega se pametan stidi budala se ponosi!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com