Politika

Socijalistička omladina “delila” ljubav sa svojim sugrađanima

Omladina Socijalističke partije Srbije, danas je na Trgu kralja Milana u Nišu delila građanima simbole ljubavi i na taj način obeležila Sveti Trifun, koji se u Srpskoj pravoslavnoj crkvi i narodnoj tradiciji obeležava kao praznik vinogradara. Ovaj dan je poznat i kao Dan zaljubljenih, tako da je dobro slaviti uz malo vina i ljubavi i spojiti ova dva praznika.

 

“Običaj je za današnji praznik da se iskazuje ljubav dragoj osobi određenim gestom i tim povodom je Socijalistička omladina Niša izašla u centar grada da malim gestom podeli ljubav sa svojim sugrađanima i podseti ih da ljubav kao najuzvišenije osećanje treba da se slavi svaki dan, a ne samo danas”, rekla je Nina

Foto: V.M.

Ona je najavila i humanitarnu akciju, odnosno ova partija se odazvala pozivu Turske i Sirije da pruži pomoć ugroženim porodicama usled zemljotresa. Od ponedeljka građani Niša mogu doneti garderobu u prostorijama GO SPS u Nišu, u periodu od 9 do 15 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. dele srca penzionerima za dan zaljubljenih? i vi im uz to dajete udarnu vest, ne znam sta je gore: oni sto dele srca penzionerima sa logoom SPS ili vi sto pisete kao glavnu vest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com