Politika

SNS: Osuđujemo napade i pretnje upućene najvišim državnim organima

U prostorijama niškog SNS-a održana je vanredna konferencija za novinare povodom, kako navode, aktuelnih dešavanja na političkoj sceni, a posebno kada su u pitanju protesti koje organizuje opozicija i sve češćih napada na javne ličnosti.

Zoran Perišić, član Predsedništva SNS-a je rekao da politika nasilja i uvreda ne može i neće proći i da oni žele politiku koja će Srbiju voditi ka nečemu boljem.

“Protesti su nešto što pokušava da promeni mapu Srbije koja je davno napravljena na jedan demokratski način”, ocenio je Perišić, i rekao da “šaka jada” želi da promeni realnost Srbije.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da je politička borba i želja da se dođe na vlast nešto što je normalno i prirodno, ali da je bitan način na koji se to radi.

“Način i put ka tome je nešto što svakoga treba da zabrine. Mi, kao Naprednjaci, osuđujemo sve pretnje i uvrede upućene najvišim državnim organima”, rekao je Bulatović.

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić obratio se novinarima i osvrnuo na napade poličitkih neistomišljenika na društvenim mrežama.

“Poslednji u nizu događaja koji se desio je brutalna neistina da je momak Aleksandar Stojičić, sportista koji je u Nemačkoj od 28. januara do 25. februara, na pripremama, koji je član Kancelarije za mlade u našoj Gradskoj opštini, na protestima nosio vešala”, izjavio je Kocić.

On je dodao da je Stojičić optužen samo zato što, kako je naveo, liči na petnaestogodišnjaka koji je nosio vešala.

“Na društvenim mrežama pojavila se laž, sa mojom fotografijom, da ja finansiram i stojim iza momka koji je na protestima nosio vešala”, istakao je Kocić.

Predsednik GO Medijana je uputio pitanje da li će neko odgovarati zbog toga i ko će vratiti mir njemu i njegovoj porodici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com