Promo

SNAŽNO GORIVO A DOBRA CENA – Mađarski dizel i benzin ZA VEĆU SNAGU a manju potrošnju

Mađarski snažniji benzin od 97 oktana po ceni 95-tice! Oktani na poklon u GAS OIL-u

Na benziskoj stanici GAS OIL na Bulevaru Cara Konstantina koja radi već više od pet meseci, kvalitet goriva je standardno dobar i vozači upravo zbog toga poklanjaju poverenje ovoj benzinskoj pumpi.

„Možemo da se pohvalimo već redovnim mušterijama koje rado dolaze kod nas jer su se uverili u kvalitet naših goriva. Ono što je zajedničko kod svih je to, da tvrde – da su osetili pravu snagu motora uz naš mađarski dizel i benzin koji ne možete da kupite na drugim pumpama u gradu. Mogućnosti plaćanja kao i lojalti kartica, samo su olakšice“, kažu uz osmeh u GAS OIL-u.

Mađarski snažniji benzin od 97 oktana je po ceni benzina od 95 oktana. Na ovaj način pumpa vam poklanja 2 oktana, ako uz to dodate i popust za karticu lojalnosti –  kupovina snažnijeg benzina se puno isplati.

Sa derivatima GAS OIL-ove pumpe na Bulevaru Cara Konstantina, nikada nećete pogrešiti, jer je kod njih kvalitet goriva neosporan, dokaz za to su i brojni stalni kupci i firme koje svoje četvorotočkaše pune upravo na GAS OIL-u. Karice lojalnosti koje mogu da dobiju i pravna i fizička lica veoma su tražene, kažu u GASOIL-u.

„Spremamo uskoro još jednu uslugu za niške vozače. Pribavljamo potrebnu dokumentaciju i kada sve bude završeno, a mi se nadamo da je to uskoro – vozačima će na usluzi biti i velika samouslužna perionica“, završavaju u GAS OIL-u.

MAĐARSKI DIZEL I BENZIN obezbeđuju manju potrošnju, a veću snagu motora. Uz pomoć njega na GAS OIL pumpi čuvate svoje vozilo i pružite mu ono najbolje – kvalitetno gorivo koje ne mrzne i kada je spoljašnja temperatura i do – 30 stepeni Celzijusa.

EVRO DIZEL,
ADI EVRO DIZEL,
EVRO PREIMJUM BMB 95,
EVRO PREIMJUM BMB 100 i
AUTO GAS.
GAS OIL
Bulevar Svetog cara Konstanina
+381 18 3230 906
info@gasoil.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button