Hronika

SNAŽNA EKSPLOZIJA U NIŠU: Dva automobila izgorela pored Narodnog pozorišta (FOTO)

Na trotoaru kod velikog parkinga iza Narodnog pozorišta u Ulici Svetozara Markovića, na samo 250 m od niške Policijske uprave, kako kaže jedna žiteljka ovog naselja, eksplodiralo je vozilo.

Na trotoaru iza Narodnog pozorišta, u Ulici Svetozara Markovića, noćas oko 3,45 časova potpuno su izgoreli “mercedes” i “hjundaj”, ali srećom tom prilikom niko nije povredjen, rekli su u niškoj policiji.

“Požar je izbio na vozilu marke “mercedes”, a vatra je potom zahvatila vozilo marke “hjundaj”. Poredjenih lica nije bilo, a pripadnici Uprve za vanredne situacije brzlo su lokalizovali požar”, istakli su u policiji.

Prema navodima policije, o incidentu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i u toku je uvidjaj koji će utvrditi zbog čega je do požara došlo.

Stanovnici tog dela grada rekli su da ih je najpre probudila snažna eksplozija, a da su odmah zatim videli vatru na parkingu. Stanovnici veruju da je neko bacio molotovljev koktel na automobile.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com