Hronika

Smrt petnaestogodišnjeg dečaka još nerazjašnjena

Još nije poznat uzrok smrti petnaestogodišnjeg Aleksandra Ć. Koji je preminuo u noći između petka i subote, nakon što se onesvestio na raskrsnici ulice Koste Stamenković i Janka Veselinovića u Nišu.

Prema nezvaničnim informacijama, obdukcija dečaka trebalo bi da bude danas urađena.

Aleksandar Ć. se sa drugom i drugaricom oko 1,15 časova vraćao kući posle noćnog izlaska i ispred marketa u Ulici Hajduk Veljkova primetili su muškarca koji je držao sendvič u rukama i nešto govorio.

Drug i drugarica kojima se vraćao, izjavili su da je Aleksandar pomislio da se muškarac njemu obraća pa mu je prišao i primetio je da je ta osoba tada izvukla nož. Počeli su da beže, iako ih muškarac nije napao, niti potrčao za njima. Vrlo brzo nakon što su krenuli da beže, Aleksandar je povikao drugu i drugarici „stanite“ i potom se srušio i ostao da leži na zemlji bez svesti. Lekari Hitne pomoći, a potom i lekari Klinike za dečije interne bolesti pokušali su da ga reanimiraju ali bez uspeha.

Aleksandar Ć. Pohađao je elektrotehničku školu „Nikola Tesla“, a pre toga je završio Osnovnu školu „Učitelj Tasa“. Njegovi rođaci govore da je bio krupan dečak, koji ranije nije imao probleme sa zdravljem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com