Društvo

Smotra Zimske službe: Putari spremni!

Mehanizacija je remontovana i opremljena, ima dovoljno soli i agragata. Čišćenje će se odvijati po prioritetima od centra ka periferiji.

Zimska služba je spremna za predstojeću zimu, rečeno je na smotri Operativnog štaba Zimske službe JKP “Medijana”.

Pet funkcionalnih mašina za pet reona i dva vozila koja ulaze kao rezerva za prilazne puteve gradu Nišu, spremni su za zimsku sezonu. Da bi se istovremeno čistile ulice svih stepena prioriteta potrebno je mnogo više vozila“-rekao je direktor JKP “Medijana” Dragoslav Pavlović.

Obezbeđena je, kažu iz Službe, dovoljna količina soli i agregata za predstojeću sezonu. Oprema je remontovana i dobro opremljena.

Ovo je vrlo moćna mehanizacija koja može veliki posao da uradi. Međutim, bio bi haos kada bi mi radili metodom “Moja ulica, tvoja ulica”, zato postoje operativni planovi u skladu sa zakonom, kojim je tačno utvrđena dinamika izvršenja posla“-ističe komandant Operativnog štaba Zimske službe Svetislav Manić.

Ulice će biti čišćene po stepenu prioriteta, počevši od centra ka periferiji. Da bi se efikasnije čistile ulice svih stepena prioriteta potrebno je mnogo više mehanizacije, ističu u “Medijani” i najavljuju nova ulaganja u sledećoj godini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com