Sport

ŠMINKANJE ČAIRA: Prozivka fudbalera u ponedeljak?

Niški gradski stadion “Čair” uveliko se sređuje kako bi spreman dočekao prve utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, koje drugu godinu za redom igra Fudbalski kluba Radnički koji je ovu sezonu završio istorijskim rezultatima i vicešampionskom pozicijom u prvenstvu.

Na postavljanju potpuno nove travnate podloge angažovane su “Greentech Sod” preduzeće iz Bugarske kao i grčka firma “Hellasod”.

Foto: FK Radnički

Ova preduzeća obećavaju da će niški “Čair” dobiti vrhunsku podlogu koja će biti izdržljivija i postojanija nego ranije korišćena. Radovi će prema najavama najduže trajkati mesec i po dana, jer je u pitanju posebna tehnika ravnanja laserskom metodom a biće postavljen i usavršeni sistem automatskog za navodnjavanje.

Fudbaleri Radničkog prvi meč kvalifikacija za Ligu Evrope igraju od prvog kola čiji su nosioci, dok je žreb zakazan za 19. jun. Na teren Nišlije izlaze već 11. jula za kada je zakazana prva utakmica, dok je revanš 18. jula.

Kako nezvanično saznajemo, prozivka fudbalera trebalo bi da bude organizovana kako je i ranije najavljeno 10. juna, kada će se i zvanično znati da li Lalatović ostaje da vodi niški tim.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com