Promo

SMEŠTAJ VORTEX U SISTEMU VAUČERA!

U toku su rezervacije za 2023. godinu

Smeštaj Vortex u Sokobanji nalazi se na listi objekata u ovoj banji gde možete da boravite a da smeštaj platite vaučerima, vaše je samo da izaberete datum. Smešten je u strogom centru, nadomak centralnog gradskog parka i šetališta gde svojim gostima nudi sve ono što je potrebno za odmor i uživanje.

Ukoliko želite da se opustite od prebrzog načina života i sakupljenog stresa i pružite svom organizmu najviši vid relaksacije, detoksikacije organizma i nega tela, uživaćete u potpuno NOVOJ slanoj sobi, takođe u smeštaju VORTEX i na taj način zaokružite svoj boravak u jednoj od najposećenijih banja u Srbiji.

U novotvorenom kafiću La Park, možete napraviti mali predah i naći utočište od buke.

Na meniju je baš sve što će Vas okrepiti i dati oduška u danima u kojima nam je toliko potreban mir i spokoj. Kada se i osvežite dobrom kafom, citrusnim miksom ili omiljenim sokom za samo nekoliko trenutaka ste na glavnom šetalištu.

U nekoj od 12 soba i 2 studio apartmana naći ćete trenutke mira i opuštanja, a sama lokacija vile je takva da vam je sve nadohvat ruke.

U prizemlju se nalaze dve sobe sa francuskim ležajem, jedna za dve osobe sa odvojenim ležajevima i tri trokrevetne sobe sa francuskim + još jednim ležajem. Sve sobe su sa svojim kupatilom, čajnom kuhinjicom i one imaju jednu zajedničku terasu koja gledana na centralni park Sokobanje.Na prvom spratu nalazi se 6 soba, tri su sa francuskim i tri su trokrevetne francuski + jedan ležaj. Sve sobe imaju svoju terasu, kupatilo i čajnu kuhinjicu.

Studio apartmani se nalaze na drugom spratu i oni su uređeni u vidu studio sobe sa francuskim ležajem, čajnom kuhnjom, terpezarijom i kupatilom a tu je i  još jedna spavaća soba. Ovi apartmani su idealni za smeštaj do pet osoba. Njihov ugodan boravak upotpuniće terasa sa pogledom na centar Sokobanje.

 

VILA VORTEX
Branka Đurića 9, Sokobanja
+381 62 14 82 767
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com