Hronika

Smenjen načelnik Saobraćajne policije u Nišu

Načelnik Saobraćajne policije u Nišu smenjen je danas nakon posete ministra Aleksandra Vulina Policijskoj upravi u Nišu.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je danas sastanak sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Nišu na kome su analizirane i predočene sve mere i aktivnosti koje je policija preduzela povodom saobraćajne nezgode u kojoj su 4. januara ove godine dva pešaka poginula na trotoaru kada je na njih naleteo automobil.

Sastanku su prisustvovali i direktor policije Vladimir Rebić i načelnik Uprave saobraćajne policije Nebojša Arsov.

“Odlučeno je da se pojača kontrola saobraćaja u gradu, kao i prisustvo saobraćajne policije na ulicama grada uz pomoć policijskih službenika iz drugih policijskih uprava”, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Policijska uprava u Nišu će se obratiti rukovodstvu Grada Niša sa konkretnim predlozima kako bi se poboljšala saobraćajna infrastruktura u gradu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Nije problem u načelniku već u zakonima.
    Nije normalno da se kod više izgubljenih života nešto tretira kao nesreća tj teško delo protiv bezbednosti.

    Ako je neko pijan seo za volan, ako je divljao kolima i ubio nekoga – treba da odgovara minimum za ubistvo iz nehata.

    Zakoni treba da budu strožiji, pa ćete posle par robija dobiti roditelje koji će paziti da se a ne uzmu jaka kola, šta rade sa kolima i dobićete pažljivije vozače.

    Ostaje još problem i nakon eventualne promene zakona, nezadovoljstvo građana slučajevima npr Mitrović

    1. Zakon postoji, kakav god da jeste, ali ga saobraćajna policija ne sprovodi, ili ga sprovodi selektivno!. Ako imaš vezu, ili ti neko od familije radi u SUP Niš, onda si povlašćen. Saobraćajci NEĆE da rade svoj posao, okreću glavu da ne vide prekršaj jer treba da pišu papire, a pošto su nepismeni oni tako izbegavaju posao. A načelni SSP nije se bavio sa tim stvarima, što ima nepismene saobraćajne policajce. Zato treba da se istaraju saobraćajci na ulice 24/7 i da kažnjavaju ludake na motorima i u kolima koji luduju po Nišu!

  2. Nije problem promena nacelnika vec sudstvo koje treba da postupa jednako prema svima. To sto policajci vise kontrolisu, bice sako veci harac za njih, a sudstvo daje nanogicu ubici.

  3. Dođite u Novi Pazar i smenjuje sve redom molim Vas! Mnogo mladih ljudi, školovanih i pismenih ne moze da napreduje od nepismenih i prodanih staraca na pozicijama. Načelnica za saobraćaj je nečija starleta koja ni sama ne zna kako se tu našla. Saobraćajci ginu od posla regulišući saobraćaj u pretesnim “sokacima” a niko nema snage da, takođe nesposobnoj gradskoj vlasti, predoči problem i ponudi rešenje.

  4. Verujem da novinari nisu pod dirigentskom palicom kada pišu da je automobil “Audi”, a ne vozač automobila “Audi” usmrtio… Naleteo automobil?! Automobil ne može sam da naleti!

  5. Nemanjn otac je bivsi policajac. Nakon nesrece Nemanjn je pozvao oca. Po njegovim insrtukcijama pobegao je sa mesta nesrece. Dolazi Vulin i Rebic u Nis hitno po naredbi Vucica da peglaju nastali problem. Inace Nemanjn otac je kumovao rusenju Sava male. Vucic ga je unapredio u direktora komunalne policije grada Beograda. Ukoliko Nemanja bude osudjen isplivace sve o Sava mali. Zato je velika panika u redovima SNS-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com