DruštvoHronika

Postavljen novi zamenik načelnika Policijske uprave u Nišu

U prisustvu ministra policije Aleksandra Vulina danas je na funkciju zamenika načelnika Policijske uprave u Nišu postavljen Bojan Đorđević.

Đorđević je Nišlija, ali je do sada obavljao funkciju zamenika načelnika Uprave za terorizam u Beogradu, saznaju Niške Vesti.

Zamenik prvog čoveka niške policije Slaviše Virijevića do danas je bio Predrag Grujić. On je na to mesto postavljen 2018. godine rešenjem ministra policije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Što nije smenio načelnika saobraćajne policije u Nišu?. Motori divljaju po gradu, kola se voze 200 km/h i gaze ljude po gradu, a načelnik isti!. Pa kako to može?

    1. Verovatno zato sto je dosao s ciljem da spasava od javnosti beogradskog ubicu, inace sina Gorana Stamenkovica, sluzbenika MUP-a koji je “preuzeo” odgovornost za Savamalu…

  2. Komunikacija nacelnika PU Nis nije primerena. Sramota je da na onakav nacin komunicira sa narodom. Tetka poginulog deteta nije za njega “tetka”, vec gospodja. Govorio je nekoliko puta ” aman zaman”. Ocekivao je od bake preminulog decaka da gleda znacku policajcu koji joj je dao pogresne informacije da je poginula devojka. I smenite zamenika, a ne nacelnika. Sramota!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com