Virus KoronaZdravlje

Smanjen broj pacijenata u KC Niš. Nema preminulih, četiri zaražena u teškom stanju

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 52 pacijenta. Кod 15 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19, saopštio je Klinički centar Niš.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 4 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor, navodi se u saopštenju.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 7 pacijenata. Nema pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

U 3 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupno su hospitalizovana 26 pacijenta. Кod 10 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U ZC Surdulica, u Covid bolnici trenutno je hospitalizovan 8 pacijent. Кod 5 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com