Promo

Slobodna radna mesta u Nišu – poslovi.infostud.com

Velika potražnja za radnom snagom, kako za visokokvalifikovane tako i za profile nižeg stepena obrazovanja u Nišu. Velike kompanije svakodnevno tragaju za potencijalnim saradnicima, a više o ponudi poslova >>>

U Nišu na kraju aprila meseca 2020. godine, prema podacima Infostuda, ima nešto više od 170 slobodnih radnih mesta, a bilo da ste visokoobrazovani ili zanatlije, široku paletu poslova možete pronaći na portalu poslovi.infostud.com

Infostud je portal koji Vam nudi najjednostavniji i najbrži način pronalaska željenog posla. Redovnim ažuriranjem oglasa za posao Infostud brine da svi građani imaju u vidu koja se zanimanja traže i koja su radna mesta slobodna. Sve što je potrebno jeste da se registrujete , napravite svoj CV i kroz nekoliko klikova pošaljete svoju biografiju poslodavcu kako bi vas imao u vidu. Takođe, poslodavci redovno pregledaju biografije koje naši korisnici ostavljaju u okviru svojih naloga.

Na kraju aprila meseca na portalu poslovi.infostud.com ima nešto više od 170 slobodnih radnih mesta. Ono što je primetno među oglasima za posao jeste da se traži znanje stranog jezika. Najtraženiji je engleski jezik, međutim ima i ostalih kao što su nemački, italijanski, ali i rumunski i slovenački. Sami poslovi su različiti, od onlajn profesora jezika, preko podrške u kol centrima, pa sve do poslova čije obavljanje ne zavisi od znanja jezika, ali je potreban zbog komunikacije.

IT stručnjaci, programeri i dizajneri uvek mogu naći poslove, to je uvek bila jedna od najtraženijih oblasti. Doduše, u ovom trenutku u nešto manjem broju nego uobičajeno.

Primetan je porast potražnje radnika u građevini na najrazličitij pozicijama. Inženjeri, geometri, građevinci, majstori, firme koje se bave gradnjom traže radnike na gotovo svim pozicijama.

Takođe primetan je i broj poslodavaca koji traži radnike u prodaji i komercijali, kao i u radu u magacinima i skladištima firmi.

>>>

Opširnije o trenutno dostupnim radnim mestima u Nišu i rokovima za prijavu, možete  svakoga dana više pročitati ovde.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com