Kultura

Slika dana: Pod kišobranima sa Aleksandrom Radović niška publika pokazala zašto je najbolja

Sinoć je u okviru Evergreen Festivala održan koncert pop pevačice Aleksandre Radović

Iako je zbog jake kiše malo kasnio, koncert Aleksandre Radović je održan sinoć na Letnjoj pozornici.

Niška publika je još jednom pokazala zašto je najbolja u regionu i od prve do poslednje pesme pevala sa ovom popularnom pevačicom uglas.

Pred sam kraj koncerta ponovo je počela da pada kiša a publika je otvorila svoje kišobrane i nastavila da pod kišobranima peva sa Aleksandrom. Vidno raspoložena pevačica zahvalila se publici što je ostala na Letnjoj pozornici uprkos kiši.

Pop pevačica Aleksandra Radović dobila je Nagradu niškog Evergreen Festivala za izuzetan doprinos i kvalitet u pop muzici.

Aleksandru Radović pratio je revijski Orkestar Impresija uz maestra Mikicu Jefrića, dok je za aranžmane bio zadužen Bojan Mladenović.

Prijatelji festivala: Grad Niš i Gradska opština Medijana, Tuborg, Rubin, Restoran pozornica, Niški simfonijski orkestar, Euro stil, Fakultet umetnosti i Turistička organizacija Niša dok su medijski prijatelji Niške Vesti, Radio Banker i TV Zona Plus.

Foto: Jelena Dimitrijević

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com