Hronika

Sleteo s puta, udario u drvo pa u parkirani automobil. Vatrogasci izvadili povređenog iz automobila

Vatrogasna ekipa morala je da interveniše u saobraćajnoj nezgodi koja se večeras oko 19 časova dogodila na Bulevaru Nemanjića. Prema navodima očevidaca mladić je sleteo s puta, udario u drvo, a potom u putničkom automobilu. Prava je sreća da niko nije stradao

“Ostao je zarobljen u kolima dok nisu došli vatrogasci da ga izvade. Jurio je brzo i sleteo je s puta. Automobil je sve smrskao, jedva su ga vatrogasci izvukli”, ističu.

 

U niškoj policiji potvrdili su Niškim Vestima da su oko 19 časova dobili prijavu o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je devetnaestogodišnji mladić, iz sa sada neutvrđenih okolnosti, sleteo je s puta automobilom “mini kuper” niških registarskih oznaka. Bio je sam u automobilu, kažu u policiji.

“Vatrogasna ekipa je intevenisala prilikom vađenja povređenog mladića iz automobila. On je potom prevežen u Urgentni centar u Nišu”, ističu u PU Niš.

Stepen povreda biće poznat nakon dijagnostike, a uzrok saobraćajne nezgode nakon utvrđivanja svih okolnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com