Društvo

Slava Gradske opštine Medijana

Uz prisustvo velkodostojnika Eparhije Niške, gradske funkcionere i velikog broja gostiju, Opština Medijana obeležila je slavu Svetu Petku u Svetosavskom domu.

Slavski kolač pesekao je Vladika niški gospodin Arsenije. Goste je dočekao predsednik opštine Nebojša Kocić sa saradnicima.

“Od osnivanja pa do danas, a tako će biti i ubuduće, Gradska opština Medijana brinula je pre svega o svojim građanima. Našli smo se mnogima od njih i u dobru i u zlu, jer su to trenuci u životu kada vam treba prijatelj. Brinuli smo da im život na Medijani bude lakši i lepši, uređeniji, onakav kakav treba da bude život žitelja jednog evropskog grada, a Niš to jeste”-rekao je Kocić.

Tradicionalno dodeljena priznanja

Najviše priznanje Dukat Medijane, dobili su dobrovoljni davaoci krvi Vesna Pavlović i Nebojša Milanović, koji su po podacima iz Transfuzije najviše puta dali krv.

Blagodarnica je ove godine pripala preduzeću “RB Kop” iz Svrljiga, mladom kik-bokseru Novaku Raduloviću, orkrstru “Đuvegije” i pevačkoj družini “Branko”.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com