Politika

Skupština opštine Pantelej izmenila sastav izborne komisije. Da li će biti izbora i u Nišu?

Na redovnoj 20. sednici Skupštine Gradske opštine Pantelej našla se samo jedna tačka dnevnog reda. Odbornici su odlučivali o izboru novog člana Opštinske izborne komisije, kao i o izboru sekretara i zamenika sekretara. Predsednik Skupštine Saša Novićević je dodao da ovakve promene nisu donete zbog lokalnih izbora, koji bi trebalo da se održe 17. decembra u mnogim gradovima, i naveo da svakako moraju biti spremni za izbore, ako dođe do njih.

 

„Po sili zakona je prestao mandat jednom članu Opštinske izborne komisije i Zakon o lokalnim izborima nalaže da Opštinska izborna komisija bude u punom sastavu. S obzirom na to da je član Opštinske izborne komisije bio na predlog grupe Aleksandar Vučić – Za našu decu, odbornička grupa daje novi predlog u vidu Emine Đonić“, pojasnio je Novićević.

Razrešene su i Marija Milijić Stanković, sekretarka Opštinske izborne komisije i Gordana Janković, zamenica sekretara Opštinske izborne komisije. Za novog sekretara imenovana je Gordana Janković, diplomirani pravnik, a za zamenika sekretara Milan Singurilović, takođe diplomirani pravnik.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com