Društvo

Skraćene prigradske autobuske linije u Nišu zbog snega

Oko 10 prigradskih autobuskih linija skraćeno je u Nišu zbog snega. U Direkciji za gradski prevoz grada Niša kažu da su u stalnom kontaktu sa putarima i da očekuju da se ubrzo normalizuju sve linije. Gradski prevoz se odvija bez većih problema.

“Dva naša autobusa bila su zaustavljena na putu ka Sečanici i Supovcu, zbog drveta koje je palo na kolovoz. Sada je taj put prohodan”, kazao je rukovodilac sektora u Direkciji za javni prevoz Aleksandar Utvić.

Linije koje su skraćene su: skraćena je linija broj 7 Kalač brdo, linija za Cerje do Brenice, Niš- Oreovca skraćena do okretnice u Oreovcu, Leskovik skraćeno do Rusnika, Kravlje do prigradske stanice, Sečanica do Krušca, Sićevo do brane, Ostrovica do skretanja sa magistralnog puta, Gornja Studena do crkve.

“U kontaktu smo sa putarima pa sve što je potrebno da se dodatno očisti biće očišćeno ubrzo”, rekao je Utvić.

I dodaje, da se gradski prevoz odvija bez problema.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Zasto niko ne pominje liniju 8???Jutros prva dva polaska nisu dosla?Stvarno sramota!!!!Znaju da naplate mesecne karte a prva susnezica i odma nema autobusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com