Promo

Skoro rasprodat koncert Slađe Allegro u Hali “Čair”

Veliki solistički koncert Slađe Allegro zakazan je za 30. mart, sa početkom u 20 sati u Hali "Čair"

Rasprodato je čak 70% karata za koncert Slađe Allegro koji je krajem meseca u najvećoj niškoj hali.

Karte za ovaj veliki koncert možete da nabavite u pretprodaji i to 1100 dinara parter, 1300 tribine, 1500 VIP Tribina i 1800 dinara VIP barski sto (min 4, max 7 karata i uslov flaša pića) i mogu da se kupe u Story caffe-u (ulica Nikole Pašića 10).

Ulaznice još mogu da se nabave preko Ticket. rs, Gigstix kao i na njihovim prodajnim mestima knjižarama Vulkan, Indigo, Delfi, Hijeroglif i OMV pumpama 1 i 2.

Slađana Vujičić poznatija kao Slađa Alegro je srpska pop – folk pevačica, koja se u javnosti prvi put pojavila 1999. godine kada je nastupala sa bendom Frenki. Samo dve godine kasnije je sa kolegama sa folklora osnovala bend Allegro. 2005. godine izbacili su svoj prvi studijski album pod nazivom Pesme o nama sa kog se izdvojila pesma Živim za to, koja je i dan danas veliki hit. U februaru 2016. godine Slađa je odlučila da napusti bend i da krene da gradi solo karijeru, samo nekoliko meseci kasnije izbacila je prvu solo pesmu pod nazivom Jelen koja je postala veoma popularna. Odmah nakon toga usledilili su i drugi hitovi.  

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com