Promo

Škola rukometa za dečake: RK „MLADOST 2012“ upisuje nove članove

Decenija postojanja – rukometaši ovog kluba nove su sportske nade grada na Nišavi

Rukometni klub „Mladost 2012“ Niš upisuje nove članove, dečaci koji su rođeni od 2007. do 2012. godine i vole ovaj sport, dobrodošli su, poručuju iz ovog niškog kluba koji ove godine slavi deceniju postojanja. Članarina u školi rukometa se prvih mesec dana treniranja ne naplaćuje.

Trenutno u ovom klubu trenira više od pedeset niških dečaka različitog uzrasta. Treninzi su organizovani svakodnevno u dva termina, ujutru i popodne, gde je dečacima omogućemo da u odnosu na školske obaveze organizuju svoj dan. Redovnim trenzima dečaci vrlo brzo budu uključeni i u takmičarski program koji je veoma bogat kada je ovaj klub u pitanju. Svake nedelje putuje se na utakmice koje se održavaju širom Srbije.

Trener Bojan Đorđević, nekadašnji igrač i reprezentativac kaže da u Nišu ima puno dece koja odlično igraju rukomet po školama ali je potrebno da se priključe nekoj ekipi koja od njih može na napravi profesionalne igrače.

„Naša vrata za nove članove su uvek otvorena. Trenutno je upis novih članova za momčad od 10 do 15 godina. Novi polaznici koji su se priključili školi prethodnih nedelja, već su uključeni u trenažni proces. Sa dečacima koji pokažu interesovanje i ljubav prema rukometu se veoma pažljivo i temeljno radi, kasnije baš oni daju najbolje rezultate – i to je ono najbolje što mi dobijemo od njih“, kaže uz osmeh Đorđević.

On poziva dečake koji još nisu osetili lepotu ovog sporta, da dođu i osete te čari koje rukomet i kolektivna igra nose.

„Kroz sport deca nauče mnogo toga ne samo pravila igre, već ponašanje, disciplinu i poštovanje prema protivniku a pre svega sebi, ispitujući svoje mogućnosti uz stalno napredovanje“, zaključuje Đorđević.

Više informacija o upisu dečaka u školu rukometa na broj 064/ 24 67 679

Rukometaši kluba „Mladost 2012“ ne znaju za poraz – decenija rada iznedrila sportske nade Niša

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com