Sport

Škola rukometa za dečake: RK MLADOST upisuje nove članove

Članarina u školi rukometa za prvi mesec treniranja se ne naplaćuje

Rukometni klub “Mladost 2012” Niš upisuje nove članove, dečaci koji su rođeni od 2008. do 2013. godine i vole ovaj sport, dobrodošli su, poručuju iz ovog uspešnog niškog kluba. Članarina u školi rukometa za prvi mesec dana treniranja ne naplaćuje.

Trenutno u ovom klubu trenira više od pedeset niških dečaka različitog uzrasta. Treninzi su organizovani svakodnevno u dva termina, ujutru i popodne, gde je dečacima omogućemo da u odnosu na školske obaveze organizuju svoj dan. Redovnim trenzima dečaci vrlo brzo budu uključeni i u takmičarski program koji je veoma bogat kada je ovaj klub u pitanju. Svake nedelje putuje se na utakmice koje se održavaju širom Srbije.

Trener Bojan Đorđević, nekadašnji igrač i reprezentativac kaže da u Nišu ima puno dece koja odlično igraju rukomet po školama ali je potrebno da se priključe nekoj ekipi koja od njih može na napravi profesionalne igrače.

Naša vrata za nove članove su uvek otvorena. Trenutno je upis novih članova za momčad od 10 do 15 godina, kaže za Niške Vesti Đorđević.

On poziva dečake koji još nisu osetili lepotu ovog sporta, da dođu i osete te čari koje rukomet i kolektivna igra nose.

“Sa dečacima rade istaknuti dugogodišnji rukometni radnik i profesor rukometa Bratislav Đorđeviċ i trener-učitelj rukometa Bojan Đorđeviċ. U narednim danima očekujemo još par “pojačanja” u stručnom delu, priznate sportske radnike sa diplomom Fakulteta za fizičku kulturu. Kroz trening i sport deca nauče mnogo toga ne samo pravila igre, već ponašanje, disciplinu i poštovanje prema protivniku a pre svega sebi, ispitujući svoje mogućnosti uz stalno napredovanje”, zaključuje Đorđević.

Više informacija o upisu dečaka u školu rukometa na broj 064/ 24 67 679

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com