Društvo

Skijaška sezona na Staroj planini upravo počinje: Snega na stazi dovoljno!

Skijaška sezona na Staroj planini počinje u petak 15. decembra. Visina snega na stazama je od 20 do 30 centimetara a brzina vetra 10 m/s.

U svakom trenutku možete da proverite kakvo je stanje na stazama preko kamera JP Skijališta Srbije.

Ovogodišnje otvaranje obećava nezaboravno iskustvo, uz puštanje gondole i pripadajućih staza koje će zadovoljiti sve ljubitelje snega i planine, kažu iz Javnog preduzeća Skijlišta Srbije, koje brine o skijanju na planinama Srbije.

Za prvi dan otvaranja sezone, u petak 15. decembra, skijanje će biti besplatno za sve posetioce. Nakon besplatnog dana otvaranja, tokom naredna dva dana, 16. i 17.decembra, svi posetioci će imati priliku da iskoriste popust od 30% na cene ski karata.

“Očekujemo sve ljubitelje skijanja na Staroj planini, kako bismo zajedno obeležili početak ove zimske sezone. Pozivamo da nam se pridruže u vožnji po stazama i uživanju u prelepom ambijentu koji nam pruža Stara planina”, kažu u ovom javnom preduzeću.

Na Staroj planini svake noći, četiri tabača radi kako bi obezbedili terene za ljubitelje belih staza, kako bi obezbedili optimalne skijaške uslove za sledeći dan.

“Želimo da vam svakodnevno pružimo najbolje skijaške uslove. Molimo za vaše razumevanje prilikom novonapadalog snega, jer nije uvek moguće istovremeno pripremiti sve staze – čak i kad specijalna mehanizacija za održavanje staza radi punim kapacitetom. Napominjemo, prilikom novonapadalog snega nema garancije da će staze biti vrhunski pripremljene, jer postoji mogućnost da se novonapadali sneg neće dobro spojiti sa postojećom podlogom”, ističu u Skijalištima Srbije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Добро дошли на Стару Планину, село Црни Врх и кућице за одмор
    “Милица” и Милица 2″.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com