Promo

Sistematski pregled dece u Aja Medici

Budite najbolji roditelji najdražim bićima

Rečenica „Dete je Otac Čoveka“ koju je izrekao William Whitehead, engleski filozof (1715 – 1785) krije jednu od najlepših i najumnijih životnih istina o značaju detinjstva, zdravog odrastanja i pravilnog vaspitanja dece na putu njihovog sazrevanja u odraslu osoba. Ipak, značaj ovog perioda njihovog života često biva nedovoljno prepoznat od strane njihovih roditelja.

Dan za redovan sistematski pregled jeste jedna od boljih prilika svim mamama i tatama da na kratko stave u stranu svoje ambicije, opravdaju svoje roditeljstvo i odvoje malo slobodnog vremena za brigu o zdravlju “svojih malih ljudi”.

Iako su deca najzdraviji, ona su ujedno najranjiviji i najosetljiviji deo opšte populacije. Zato je veoma važno na vreme prepoznati bilo koje odstupanje njihovog zdravstvenog stanja i isto na najbolji i najbrži mogući način rešiti.

U startu to nekada može biti “bezazlen problem” koji se može brzo korigovati ili rešiti: savetom, promenom navike deteta ili nekim vidom terapije.

Ukoliko se pak on ne prepozna ili ne leči, isti vremenom može prerasti u dijagnozu i hronično oboljenje. Retko je u pitanju i ozbiljniji zdravstveni poremećaj koji nije praćen tegobama deteta ali zahteva brzo i pravovremeno prepozanavanje i lečenje kako ne bi ostavio teže posledice.

U Aja Medici su mogući sistematski pregledi dece od prve do 18. godine života, a u zavisnosti od njihove dobi, pored pregleda pedijatara, on uključuje i pregled drugih specijalinosti (fizijatar, očni lekari, stomatolog, ORL specijalista…).

Za sve informacije i zakazivanje sistematskog pregleda možete pozvati naš broj 060 4045144.

Budite najbolji tata i mama vašim malim najdražim bićima. Oni će sutra isto tako brinuti o vama“, poručuju iz Ordinacije Aja Medika.

Aja Medika u Romanijskoj ulici br. 19

www.ajamedika.rs

Romanijska ulica, Lamela B, lokal 9 – Niš

060 4045144
ajamedika018@gmail.com

Zapratite ovu Pedijatrijsku ordinaciju na FACEBOOK-u. i INSTAGRAM-u

Romanijska 19, Niš

PEDIJATRIJSKA ORDINACIJA “AJA MEDIKA

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com