Promo

Sinđelić – slavno ime u novom ruhu

Odličan izbor za slavsku trpezu i trenutke okupljanja i druženja sa prijateljima

Intencija Niške pivare da, pored praćenja modernih trendova u industriji piva, čuva tradiciju nastavljena je izlaskom novom proizvoda početkom jula ove godine – svetlog piva Sinđelić.

Stariji se sećaju tamnog piva Sinđelić koje se nekada proizvodilo u Niškoj pivari. Novo Sinđelić pivo je svetlo i sa manjim procentom alkohola (4.2%), ponajviše zbog želja ljubitelja piva u regionu jugoistočne Srbije. Naime, tamna piva preferiraju stanovnici severnih zemalja (Skandinavija, Velika Britanija itd.), dok se narodi koji žive južno od Save i Dunava uglavnom opredeljuju za svetla piva laganijih nota.

Niška pivara

Novo Sinđelić pivo donosi karakterističan ukus dobijen veštom kombinacijom sorti hmelja sa srpskog podneblja, prijatnu aromu i blagu, nežnu gorčinu.

U Niškoj pivari ističu da je Sinđelić porodično pivo, odličan izbor za slavsku trpezu i trenutke okupljanja i druženja sa prijateljima.

Inače, pivo Sinđelić se od početka jula može naći u prodaji širom jugoistočne Srbije i, prema prvim reakcijama, može se reći da je osvojilo prave ljubitelje dobrog piva.

Niška pivara

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com