Društvo

Sindikati zaposlenih u gradskim upravama se zahvalili gradonačelnici za pomoć za prevazilaženje energetske krize

Sindikat uprave Srbije i Reprezentativni Sindikat zaposlenih u upravama i službama grada Niša izrazili su veliku zahvalnost gradonačelnici Niša za novčanu pomoć koju su zaposleni u gradskim upravama Niša dobili za kupovinu ogreva i prevazilaženje energetske krize.

U dopisima, koji su uputili gradonačelnici sindikati su izrazili zahvalnost na brizi za više od 700 zaposlenih u upravama i službama grada Niša.

„Novčana pomoć za kupovinu ogreva i prevazilaženje energetske krize je dobrodošla jer više od 40 procenata zaposlenih radi za minimalnu neto zaradu, koja je za oktobar 2022. godine iznosila 33.804,96 dinara, a dobro znamo da to nije dovoljno za mesečni život i egzistenciju u Srbiji.“, navodi Sindikat uprave Srbije.

Sindikat uprave Srbije, u saradnji sa Savezom samostalnih sindikata Srbije bori se za to da prosečne zarade zaposlenih u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi budu više, ističu i dodaju da je njihova želja da rad i radnici u Srbiji budu dobro plaćeni i da ne moraju da odlaze iz zemlje.

Sindikat uprave Srbije i Reprezentativni Sindikat zaposlenih u upravama i službama grada Niša izrazili su uverenje da će gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i ubuduće imati razumevanje za zaposlene upravama i službama grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. U ul. N.Pašića 20% znaju da rade svoj posao (rad na računaru, redovan dolazak i odlazak sa posla, sedenje i rad u svojoj kancelariji) a ostalo su paraziti koji primaju državnu platu za ništa. Treba im sve povlastice ukinuti kao i platu, nek rade za džabe. Ionako završavaju privatne poslove u toku radnog vremena, ne treba im plata!

  2. Sramota…Pa opet glasajte za njih,da njima bude bolje…Obican narod ne treba da prevazidje energetsku krizu nego samo povlasceni koji i ovako ne znaju sta sve imaju!

  3. pa rekose da ih ima dvadesetak ukopno a sada ispada da imaju i dva svoja sindikata! ,kakvo je to pranje para svi cete u zatvor! razmotace se i vase klupko!!

  4. Sindikat ?! Da li vas je barem imalo stid ili sramota ??? Kakav ste vi sindikat ??? Ja ću vam reći minus beskonačno !!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com