Društvo

Sindikati zaposlenih u gradskim upravama se zahvalili gradonačelnici za pomoć za prevazilaženje energetske krize

Sindikat uprave Srbije i Reprezentativni Sindikat zaposlenih u upravama i službama grada Niša izrazili su veliku zahvalnost gradonačelnici Niša za novčanu pomoć koju su zaposleni u gradskim upravama Niša dobili za kupovinu ogreva i prevazilaženje energetske krize.

U dopisima, koji su uputili gradonačelnici sindikati su izrazili zahvalnost na brizi za više od 700 zaposlenih u upravama i službama grada Niša.

“Novčana pomoć za kupovinu ogreva i prevazilaženje energetske krize je dobrodošla jer više od 40 procenata zaposlenih radi za minimalnu neto zaradu, koja je za oktobar 2022. godine iznosila 33.804,96 dinara, a dobro znamo da to nije dovoljno za mesečni život i egzistenciju u Srbiji.”, navodi Sindikat uprave Srbije.

Sindikat uprave Srbije, u saradnji sa Savezom samostalnih sindikata Srbije bori se za to da prosečne zarade zaposlenih u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi budu više, ističu i dodaju da je njihova želja da rad i radnici u Srbiji budu dobro plaćeni i da ne moraju da odlaze iz zemlje.

Sindikat uprave Srbije i Reprezentativni Sindikat zaposlenih u upravama i službama grada Niša izrazili su uverenje da će gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i ubuduće imati razumevanje za zaposlene upravama i službama grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

  1. U ul. N.Pašića 20% znaju da rade svoj posao (rad na računaru, redovan dolazak i odlazak sa posla, sedenje i rad u svojoj kancelariji) a ostalo su paraziti koji primaju državnu platu za ništa. Treba im sve povlastice ukinuti kao i platu, nek rade za džabe. Ionako završavaju privatne poslove u toku radnog vremena, ne treba im plata!

  2. Sramota…Pa opet glasajte za njih,da njima bude bolje…Obican narod ne treba da prevazidje energetsku krizu nego samo povlasceni koji i ovako ne znaju sta sve imaju!

  3. pa rekose da ih ima dvadesetak ukopno a sada ispada da imaju i dva svoja sindikata! ,kakvo je to pranje para svi cete u zatvor! razmotace se i vase klupko!!

  4. Sindikat ?! Da li vas je barem imalo stid ili sramota ??? Kakav ste vi sindikat ??? Ja ću vam reći minus beskonačno !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com