Društvo

Sindikat Ujedinjeni kolektiv policije organizuje humaniarnu akciju prikupljanja pomoći

Sindikat Ujedinjeni kolektiv policije, u četvrtak, 21. marta, od 12 časova ispret TPC Kalča, organizuje humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu ometenu u razvoju.

 

“Pozivamo sve građane da u skladu sa svojim mogućnostima podrže ovu plemenitu akciju, a svim društveno odgovornim firmama upućujemo poziv da nas podrže. Još jedna u nizu akcija kluba prijatelja SUKP koja ima za cilj pomoć najugroženijima treba da posluži svima kao primer da u ovim teškim vremenima ne smemo zaboraviti na humanost i na svoje sugrađane kojima je naša pomoć neophodna. U 2019. godini, ovo je još jedna od najavljenih humanitarnih akcija, a iduće se već planiraju i u drugim gradovima Srbije”, rekao je Petar Milojević, predsednik nadzornog odbora Sindikata Ujedinjenog kolektiva policije.

SUKP organizuje prikupljanje pomoći u saradnji sa humanitarnom organizacijom Akacija kao i Studentskim parlamentom Ekonomskog fakulteta u Nišu i time Sindikat još jednom dokazuje humanitarni karakter kao i samo delovanje. Prisutne će dočekati predsednik Kluba prijatelja sindikata za grad Niš Damir Milojković.

Kako najavljuju iz SUKP-a okupljanju će prisustvovati Dragana Sotirovski načelnica Nišavskog okruga, muzičar Oliver Katić i mnogi drugi.

Takođe, svi zainteresovani mogu doneti pomoć do 24. marta u prostorije Sindikata koje se nalaze na drugom spratu u TPC Kalča.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com