Promo vesti

Simbina družina nedelju provodi u bioskopu Cineplexx Niš

Pridružite se Simbinoj družini i uživajte u danu sa porodicom uz film ,,Kralj lavova” u nedelju od 12 do 17 časova u bioskopu Cineplexx Niš! Karte za projekcije u nedelju su u prodaji!

Kreativne radionice za decu, zabava i smeh odlikuju Porodične dane u bioskopu Cineplexx Niš. Uz film ,,Kralj lavova“ možete stvoriti lepe porodične uspomene tokom ovog porodičnog druženja. Najsrećnije očekuju poklon magazini za decu ,,Neven“, ,,Mali Neven“ ili ,,Politikin zabavnik“.

Diznijev „KRALJ LAVOVA“ u režiji Džona Favroa odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Uživaćemo gledajući Simbu, Mufasu, Nalu, Timbu i Pumbu na velikom platnu u novom animiranom filmu koji se graniči sa stvarnošću.

Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada, svoje kraljevstvo. Na putu obeleženom iskrenim prijateljstvima, ljubavlju, patnjom, izdajom, dramom, ova uzbudljiva priča će i decu i odrasle povesti kroz vrtlog emocija.

Film se prikazuje u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji.

https://youtu.be/mOeED9UuUrQ

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com