Hronika

Silovao komšinicu pa PAO U NESVEST kada je video policiju

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Saši V. (49) iz Niške Banje koji je u Višem sudu u Nišu osuđen na pet godina zatvora jer je svoju komšinicu staru 65 godina, piše Blic.

Kako je “Blic” pisao, napad se odigrao u kući komšinice 23. marta prošle godine, gde je Saša V. došao, iako je imao zabranu prilaska.

SašaV. je komšinici dosađivao ljubavnim SMS porukama, ali ga je ona prijavila pa je upozoren da je više ne uznemirava. Međutim, uprkos tome, on se 23. marta pojavio vratima njene kuće i pozvonio. Kada je videla o kome se radi, žena je pokušala da zalupi vrata ali je osumnjičeni odgurnuo. Ona je pala na pod a Saša V. je upao u stan i nakon toga nasrnuo na nju, ispričao je izvor „Blica“.

Napadnuta žena je uspela nekako da pošalje SMS poruku drugarici da je neko siluje, pa je njena prijateljica alarmirala policiju koja se srećom nalazila u blizini.

Videvši patrolu policije napadač se onesvestio pa je čak vođen i na preventivni pregled na Infektivnu kliniku zbog sumnje da ima korona virus. Nakon toga je uhapšen i posle sprovedene istrage optužen je da je počinio krivično delo silovanje iz čl.178 st.1 KZ za koje se može izreći kazna zatvora od pet do 12 godina, dodaje naš izvor.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com