Promo

Sicilija za Dan primirja: Uz izlete i vodiča nezaboravno iskustvo!

Ne propusti priliku da istražiš grad podno Etne i uživaš u sicilijanskom suncu .

Od veličanstvenih pejzaža, preko bogate istorije do ukusne kuhinje – Sicilija ima sve! Provedi novembarski odmor na ostrvu koje spaja prirodu i kulturu.

Tokom boravka organizovani su izleti, za grupno putovanje obezbeđen je i lokalni vodič koji će pomagati turistina na srpskom jeziku. Tokom boravka na Siciliji organizovani su izleti na lokacijama Sarakuza, Noto, Savoka i Taozmina.

 Termin: 11.11. – 15.11.  Hotel NH Catania Centro 4*

 Let iz Sofije, uz organizovani transfer!

Sicilija je najveće ostrvo Mediterana, kosmopolitski region koji spaja kulture Evrope, Azije i Afrike. Burna istorija, veličanstveni predeli, mirisi Sredozemlja i veliki broj sunčanih dana, čine savršenu kombinaciju sasvim dovoljnu da Sicilija bude Vaš izbor za odmor, poručuju iz agencije AERO TURS.

Kada se tome doda jedinstven ukus vina, domaće paste i čuvenih poslastica, zasigurno ćete poželeti da se ponovo vratite na ostrvo Sicilija i svoje putovanje provedete baš ovde. Putovanje  avionom do Sicilije Vam pruža priliku da otkrijete sve lepote ovog ostrva i saznate zašto su njegove plaže omiljeno mesto za letovanje posetilaca iz čitavog sveta.

Katanija (Catania) se nalazi na istočnoj, jonskoj obali ostrva Sicilija i deseti je po veličini grad u Italiji , a drugi na Siciliji, nakon Palerma. Grad se pruža na južnom podnožju vulkana Etna, najpoznatijeg u Evropi. Predanje kaže da su Kataniju osnovali praistorijski stanovnici Sicilije, pleme Sicili, a grčka kolonija postaje u VIII veku pre nove ere. Bio je značajan centar mnogih država – Kartagine, Rimske republike, Kraljevine Ostrogota, Kraljevine Italije… Tokom renesansnog perioda, Katanija je bila jedan od najvažnijih gradova, poznata po kulturi i umetnosti. Danas je Katanija grad sa oko 315.000 stanovnika, važan privredni, univerzitetski i turistički centar ostrva Sicilija, ali i cele Italije.

Cena aranžmana i program možete pogledati na sajtu ove niške agencije – OVDE.

Info i rezervacija na telefon: 069-448 46 33

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com