Kultura

Show Nikole Đurička “Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate”

Poznati srpski glumac Nikola Đuričko održaće premijerno svoj show ,, Sve što ste hteli da znate o Džoniju a niste smeli nikad da ga pitate “ 18. novembfra u niškom Domu Vojske sa početkom od 20 časova.

Publika će imati priliku da sazna zanimljive detalje i doživljaje iz Nikolinog života. Kako je izgubio 40 klinaca kao pionirski predvonik, šta je morao da peva u prvom razredu, zašto je morao da nosi helenka, kako se koristi kondom i kako je u vosci postao princ klozeta.

,, Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stand – up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. napunio sam 43 godine 9. jula. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak“, kaže Nikola Đuričko.

Ulaznice za show u podaju su na blagajni Doma Vojske radnim danima od 11 do 19 po ceni od 700 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com