Promo

Šestosatni RAVE u “Istina mašini”!

Svega par dana deli nas od žurke kojom će Just Groove organizacija u petak, 24. maja, počastiti publiku u prostoru “Istina mašina”.

Dašak Španije u naš grad doneće DJ Baldo iz Barselone, dok će za domaću podršku biti zaduženi Spirko, Mozgabez i Tonic.

Baldu će gostovanje u Nišu biti prilika da se po prvi put susretne sa srpskom publikom, a već sledećeg dana nastupiće u Zagrebu.

Iako južnjak, Baldo Gallago već dugi niz godina živi u Kataloniji, gde je sem svog DJ imena u svojstvu rezidenta u kultnom noćnom klubu “Razzmatazz” u Barseloni, na noge postavio i nekoliko izdavačkih kuća, razvijajući tako svoje mnogostruke talente. Pod različitim pseudonima objavljuje i svoju muziku. Za alijas Baldo sâm kaže da zvuči kao “house inspirisan klasičnim zvukom Detroita i Čikaga – nekad je smiren i sanjiv, ponekad tvrđi i grub”. Alijas BLD opisuje kao “atmosferičan i lud, lepljiv poput gustog dima u mračnoj sobi, premda zadržava iste detroitsko-čikaške korene”.

O Baldu kao producentu sama za sebe govori i njegova diskografija, odnosno izdanja za sopstvenu etiketu Physical Education, kao i za etikete Gerda Jansona – Running Back, Permanent Vacation i E-Beamz. Sa druge strane, njegov Subwax Distribution je u svetu biznisa postao globalna institucija, snabdevajući izdanjima mnoštvo etiketa koje objavljuju samo vinile.

Sada je to nezaobilazna usluga za nekoliko vodećih izdavačkih kuća na sceni, uključujući Limousine Dream, Butter Side Up, Haŵs Music, Mindhelmet i Slow Life.

Prvi kontigent early bird karata već je rasprodat, a organizatori podsećaju posetioce da svoje ulaznice po pretprodajnoj ceni mogu da nabave u kafeu “Vespa” (preko puta zgrade opštine u Ulici Nikole Pašića) i u “Vintage Shopu” (prodavnica ploča u Davidovoj ulici na nišavskom keju). “Istina mašina” nalazi se u Bulevaru 12. februar, žurka počinje u 22h. Parking za posetioce žurke je besplatan od 21 čas.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com